Snelle levering

Geld voor uw oude accu

Beroeps- en pleziervaart

Bij Daveco Accuverkoop B.V. in Werkendam, bij Dordrecht, slaagt u gegarandeerd voor een accu die geschikt is voor elektrisch varen. Een accu is namelijk een belangrijk onderdeel wanneer u elektrisch vaart. Als u elektrisch vaart, hebt u een accu nodig die veel capaciteit heeft. Daarom verkopen wij onder andere (semi-)tractie-accu’s en lithiumaccu’s die bruikbaar zijn voor elektrische aandrijving. U moet uw accu bovendien regelmatig opladen. Het is daarbij goed om erop te letten dat uw accu voor elektrisch varen afgestemd is op uw lader. Zowel het accutype en de capaciteit van accu en lader moeten overeenkomen. Wij adviseren u graag over de accu en lader die het beste past bij uw hulpvraag.

Een nieuwe accu voor elektrisch varen als beroep of voor uw plezier

Wij verkopen accu’s voor zowel de beroepsvaart als de pleziervaart. In ons ruime assortiment accu’s, vindt u altijd een scheepsaccu die bij uw boot past. We verkopen accu’s van verschillende merken, waaronder ons eigen merk Daveco. Door onze ervaring hebben we veel kennis over accu’s die we graag met u delen. Zo vinden we het belangrijk dat u weet dat u geregeld moet controleren of uw accu voor elektrisch varen ‘droog’ staat. Ook moet u uw accu koel wegzetten wanneer u hem een langere tijd niet gebruikt.

Koop bij ons uw nieuwe accu

U koopt bij Daveco Accuverkoop B.V. uw nieuwe accu voor elektrisch varen met goede service en snelle levering. Bovendien levert u uw oude accu weer bij ons in, die wij vervolgens op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier voor u afvoeren. Deze oude accu is zelfs geld waard! Voor meer informatie over het kopen van een nieuwe accu of inleveren van een oude accu belt u naar 0183 – 501016 of stuurt u een e-mail naar info@daveco.nl.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DAVECO ACCUVERKOOP B.V. verkoopt allerlei typen accu’s.

Wij voeren ons eigen merk, Daveco accu’s en tevens verkopen wij Varta accu’s tegen zeer scherpe prijzen. Onze doelgroepen zijn voornamelijk: de beroepsvaart, de pleziervaart en landbouw- en transportbedrijven.

De kennis, de grote voorraad, de goede service, de snelle levering en uiteraard de scherpe prijzen onderscheidt Daveco Accuverkoop B.V. van andere accuhandels. Daveco Accu­verkoop B.V. laat oude accu’s op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier afvoeren.

Daveco Accuverkoop BV

‘Uw Oude accu is geld waard’