Snelle levering

Geld voor uw oude accu

Beroeps- en pleziervaart

Daveco Accuverkoop B.V. in Werkendam, bij Dordrecht, helpt u graag wanneer u een nieuwe accu wilt kopen voor uw golfkar. In ons grote assortiment aan accu’s vindt u altijd wel een accu die geschikt is voor uw golfkar. Een golfkar die elektrisch aangedreven wordt, vraagt een extreem hoge prestatie van een accu. Omdat u een golfkar niet tijdens het golven kunt opladen, is het essentieel dat de actieradius van de energiebron hoog is. Bovendien moet u de accu compact en gemakkelijk kunnen bevestigen. Stabiliteit en duurzaamheid zijn hierbij erg belangrijk. Als laatste is het van belang dat de accu van een golfkar snel oplaadbaar is. Als u een nieuwe accu wilt kopen voor uw golfkar, meet dan eerst de plek waar uw accu moet kopen op. Op deze manier weet u zeker dat uw nieuwe accu ook in uw golfkar past.

Een nieuwe accu kopen voor uw golfkar doet u in Werkendam

In ons assortiment vindt u accu’s van verschillende merken. Zo kunt u bij ons terecht voor accu’s van ons eigen merk Daveco, maar we verkopen ook Leoch-, Exide- en Trojan-accu’s. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis opgebouwd over verschillende soorten accu’s en hun voor- en nadelen. Wij weten u dus precies te vertellen welke accu geschikt is voor uw gebruik. Ook koopt u bij ons een lader voor uw accu, zoals van het merk CTEK of Victron. Let er bij het kopen van een lader wel op de capaciteit en spanning van de lader in combinatie met de accu.

Neem contact op voor een nieuwe accu

Wij verkopen verschillende accu’s die geschikt zijn voor een golfkar. Wil u een accu kopen maar weet u niet precies welke accu het meest geschikt is voor uw golfkar? Onze medewerkers adviseren u graag. Ze letten op alle bovengenoemde eisen om voor u een passende accu te selecteren. Neem contact met ons op als u vragen hebt. U belt ons op 0183 – 501016 of stuurt een e-mail via info@daveco.nl.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DAVECO ACCUVERKOOP B.V. verkoopt allerlei typen accu’s.

Wij voeren ons eigen merk, Daveco accu’s en tevens verkopen wij Varta accu’s tegen zeer scherpe prijzen. Onze doelgroepen zijn voornamelijk: de beroepsvaart, de pleziervaart en landbouw- en transportbedrijven.

De kennis, de grote voorraad, de goede service, de snelle levering en uiteraard de scherpe prijzen onderscheidt Daveco Accuverkoop B.V. van andere accuhandels. Daveco Accu­verkoop B.V. laat oude accu’s op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier afvoeren.

Daveco Accuverkoop BV

‘Uw Oude accu is geld waard’