Snelle levering

Geld voor uw oude accu

Beroeps- en pleziervaart

Is uw accu die u gebruikt voor de pleziervaart aan vervanging toe? Bij Daveco Accuverkoop B.V. in Werkendam, bij Dordrecht, slaagt u sowieso voor een nieuwe! Maar welke accu is het meest geschikt voor uw boot? Dat is afhankelijk van het type boot dat u hebt en hoe u uw boot gebruikt. Als u uw boot gebruikt voor uw plezier, voor dagtrips, en niet continu stroom nodig hebt, dan kunt u met een startaccu vooruit. Voor een zeilboot of kruiser die elektronische apparatuur en verlichting van stroom voorziet zonder dat de motor draait, is een semi-tractie-accu geschikt. Gaat u liever een langere periode op reis met uw boot voor pleziervaart zonder uw accu tussentijds op te laden? Kies dan voor een Deep Cycle accu.

Een nieuwe accu kopen voor de pleziervaart bij dé specialist in accu’s

Voor een nieuwe accu voor de pleziervaart kiest u uit de verschillende typen accu’s die hierboven genoemd worden. Wij hebben voor elektrisch varen zowel startaccu’s, semi-tractie-accu’s als Deep Cycle accu’s in ons assortiment. Als u een nieuwe accu uitzoekt, is het belangrijk dat u de capaciteit en afmetingen van uw accu vaststelt, eventueel met behulp van uw oude accu. Met deze gegevens kunt u samen met ons inschatten welke accu u nodig hebt voor uw boot. Naast accu’s voor de pleziervaart, koopt u bij ons ook een nieuwe accu voor de beroepsvaart.

Vul het contactformulier in

Wilt u hulp bij het kopen van een nieuwe accu voor de beroeps- of pleziervaart? Onze medewerkers helpen u graag met goede en persoonlijke service en snelle levering. Neem contact op via 0183 – 501016 of info@daveco.nl, of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U levert bovendien zelfs uw oude accu bij ons in, waar u een vergoeding voor krijgt.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DAVECO ACCUVERKOOP B.V. verkoopt allerlei typen accu’s.

Wij voeren ons eigen merk, Daveco accu’s en tevens verkopen wij Varta accu’s tegen zeer scherpe prijzen. Onze doelgroepen zijn voornamelijk: de beroepsvaart, de pleziervaart en landbouw- en transportbedrijven.

De kennis, de grote voorraad, de goede service, de snelle levering en uiteraard de scherpe prijzen onderscheidt Daveco Accuverkoop B.V. van andere accuhandels. Daveco Accu­verkoop B.V. laat oude accu’s op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier afvoeren.

Daveco Accuverkoop BV

‘Uw Oude accu is geld waard’