Snelle levering

Geld voor uw oude accu

Beroeps- en pleziervaart

Wilt u goede service als u een accu voor een hoogwerker gaat kopen in Zuid-Holland? Neem dan contact op met Daveco Accuverkoop B.V. in Werkendam, bij Dordrecht. Onder hoogwerkers vallen verschillende machines. Voor al deze verschillende hoogwerkers hebben wij een geschikte accu. Een hoogwerker loopt meestal op een Deep Cycle accu, omdat deze een groot cyclisch vermogen hebben en erg krachtig zijn.

Een nieuwe accu voor een hoogwerker komt u kopen bij dé specialist in Zuid-Holland

U kunt bij ons voor uw hoogwerker in Zuid-Holland een geschikte accu kopen. Wij hebben in ons assortiment verschillende merken accu’s die passend zijn voor deze machines. Zo verkopen we onder andere accu’s van Trojan. Deze accu’s zijn duurzaam en betrouwbaar. Ook kunt u er lang meer vooruit, mits u de accu goed onderhoudt. Een ander merk met accu’s die bestemd zijn voor hoogwerkers, is Leoch.

Koop uw nieuwe accu voor een hoogwerker nu

Als de accu van uw hoogwerker in Zuid-Holland kapot is, dan wilt u natuurlijk snel een nieuwe kopen. Gelukkig hebben wij bij Daveco Accuverkoop B.V. een breed assortiment aan accu’s voor uw hoogwerker. Wilt u advies over welke accu het beste past bij uw hoogwerker? Neem dan contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar 0183 – 501016 of een e-mail te sturen naar info@daveco.nl.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DAVECO ACCUVERKOOP B.V. verkoopt allerlei typen accu’s.

Wij voeren ons eigen merk, Daveco accu’s en tevens verkopen wij Varta accu’s tegen zeer scherpe prijzen. Onze doelgroepen zijn voornamelijk: de beroepsvaart, de pleziervaart en landbouw- en transportbedrijven.

De kennis, de grote voorraad, de goede service, de snelle levering en uiteraard de scherpe prijzen onderscheidt Daveco Accuverkoop B.V. van andere accuhandels. Daveco Accu­verkoop B.V. laat oude accu’s op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier afvoeren.

Daveco Accuverkoop BV

‘Uw Oude accu is geld waard’