Snelle levering

Geld voor uw oude accu

Beroeps- en pleziervaart

Wilt u een nieuwe ACES-lithiumaccu kopen in Zuid-Holland? Dan kunt u het beste terecht bij Daveco Accuverkoop B.V. in Werkendam, in de buurt van Dordrecht. Onze lithiumaccu’s van het merk ACES zijn gemaakt voor grotere aandrijvingen, zoals voor de energie- en stroomvoorziening van campers en caravans. In deze accu’s zit een ingebouwde computer die tijdens het laden en ontladen constant een controle uitvoert op alle cellen en deze in balans brengt. Het bedrijf achter het merk ACES heeft veel ervaring en kennis op het gebied van energie, waardoor hun accu’s van goede kwaliteit zijn. Als u ervoor kiest om een ACES-lithiumaccu te kopen bij ons in Zuid-Holland, leert u dat deze accu’s binnen 1 à 2 uur opgeladen zijn en geen service of onderhoud nodig hebben.

Een betrouwbare ACES-lithiumaccu kopen in Zuid-Holland

De ACES-lithiumaccu, die u kunt kopen bij ons in Zuid-Holland, is geschikt voor elektrisch varen. Ze zijn ontwikkeld met het doel om loodzuuraccu’s te vervangen. De levensduur van een ACES-lithiumaccu is twee tot vijftien keer hoger dan die van een loodaccu. Bovendien kan deze accu een loodaccu vervangen zonder ingewikkelde interfaces en software-instellingen. Daarnaast heeft de ACES-lithiumaccu die u bij ons in Zuid-Holland kunt kopen een zelfontlading die tien tot twintig keer lager is dan die van een loodaccu. Kiest u liever toch voor een loodaccu? Ga dan voor een accu van het merk Optima. Deze accu’s hebben een groter loodoppervlak dan normale loodaccu’s, wat zorgt voor een enorme capaciteit. Bovendien is een accu van Optima erg compact.

Neem contact op voor alle mogelijkheden

Naast een ACES-lithiumaccu kunt u bij ons in Zuid-Holland ook accubakken kopen om uw accu in op te slaan. Deze bakken beschermen uw accu tegen corrosie en andere invloeden van buitenaf. Voor vragen over een van onze producten neemt u contact met ons op via 0183 – 501016 of info@daveco.nl. U belt of mailt ons ook wanneer u graag een nieuwe accu koopt bij ons.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DAVECO ACCUVERKOOP B.V. verkoopt allerlei typen accu’s.

Wij voeren ons eigen merk, Daveco accu’s en tevens verkopen wij Varta accu’s tegen zeer scherpe prijzen. Onze doelgroepen zijn voornamelijk: de beroepsvaart, de pleziervaart en landbouw- en transportbedrijven.

De kennis, de grote voorraad, de goede service, de snelle levering en uiteraard de scherpe prijzen onderscheidt Daveco Accuverkoop B.V. van andere accuhandels. Daveco Accu­verkoop B.V. laat oude accu’s op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier afvoeren.

Daveco Accuverkoop BV

‘Uw Oude accu is geld waard’