Snelle levering

Geld voor uw oude accu

Beroeps- en pleziervaart

Zoekt u een nieuwe CTEK-lader? Bij Daveco Accuverkoop B.V. in Werkendam, bij Dordrecht, koopt u de perfecte lader om de accu van uw auto, golfkar, zwaar voertuig of boot op te laden? Het doel van het merk CTEK is het maximaliseren van accuprestaties. Daarom blijven ze onderzoek doen om nieuwe technologieën voor het opladen van accu’s te ontdekken en uit te brengen. Uw CTEK-lader is gekeurd door ’s werelds meest gerenommeerde onafhankelijke testinstituten. Hij is dus helemaal veilig en van de beste kwaliteit.

Een nieuwe CTEK-lader kopen bij de specialist

In ons assortiment aan acculaders vindt u een grote variaties aan CTEK-laders. Zo kiest u bij ons uit acculaders van 6, 12 of 24 volt. Wilt u onze CTEK-lader gebruiken voor een accu voor uw golfkar? Dan hebt u genoeg aan een lader met minder volt dan wanneer u de lader gebruikt voor de beroepsvaart. Tijdens het ontwikkelen van de laders van CTEK wordt het energiegebruik zo veel mogelijk beperkt. Zo houdt CTEK rekening met het milieu. Wij doen dat ook! Lever uw oude accu bij ons in en wij verwerken hem op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier. U krijgt zelfs een vergunning voor uw oude accu.

Bel of e-mail voor uw nieuwe acculader

Naast een CTEK-lader koopt u bij ons ook een lader van het merk Victron. Laders van dit merk zijn voor veel verschillende toepassingen te gebruiken. Wilt u een nieuwe lader kopen, maar wilt u graag meer informatie? Bel of e-mail ons op respectievelijk 0183 – 501016 of info@daveco.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DAVECO ACCUVERKOOP B.V. verkoopt allerlei typen accu’s.

Wij voeren ons eigen merk, Daveco accu’s en tevens verkopen wij Varta accu’s tegen zeer scherpe prijzen. Onze doelgroepen zijn voornamelijk: de beroepsvaart, de pleziervaart en landbouw- en transportbedrijven.

De kennis, de grote voorraad, de goede service, de snelle levering en uiteraard de scherpe prijzen onderscheidt Daveco Accuverkoop B.V. van andere accuhandels. Daveco Accu­verkoop B.V. laat oude accu’s op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier afvoeren.

Daveco Accuverkoop BV

‘Uw Oude accu is geld waard’