Snelle levering

Geld voor uw oude accu

Beroeps- en pleziervaart

Bij Daveco Accuverkoop B.V. in Werkendam, nabij Dordrecht, kunt u terecht voor het kopen van een nieuwe Exide ES2400 accu. Deze accu is een geschikte secundaire accu, voor gebruik in onder andere de boot, caravan of truck. Het merk Exide is een van de grootste producenten en recyclers van loodaccu’s ter wereld. Door de jarenlange ervaring bent u er bij dit merk zeker van dat u een accu van goede kwaliteit krijgt. Onze medewerkers geven u bovendien extra informatie over al onze accu’s, zodat u zeker weet dat u met een geschikte accu naar huis gaat.

Een Exide ES2400 accu koopt u bij dé accuverkoper in regio Dordrecht

Onze Exide ES2400 accu is onderhoudsvrij, volledig gesloten en kan (gekanteld) ingebouwd worden in een cabine. Deze gelaccu heeft een spanning van 12 volt en een capaciteit van 210 ampère. U voorziet met de Exide ES2400 bijvoorbeeld een koelkast of een airco gedurende geruime tijd van stroom. Wij verkopen tevens accu’s van andere merken. In ons ruime aanbod vindt u namelijk accu’s van VARTA® en daarnaast ook Leoch-accu’s of een lithiumaccu van ACES.

Vragen? Bel, e-mail of vul het contactformulier in

Wij helpen u graag bij het uitzoeken en kopen van een nieuwe accu voor uw boot, auto, caravan of hoogwerker. Dankzij onze snelle levering en goede service, hebt u uw nieuwe accu bovendien snel in huis. Vul ons contactformulier in als u vragen hebt of een afspraak wilt maken. Het is ook mogelijk om te bellen naar 0183 – 501016 of een e-mail te sturen naar info@daveco.nl.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DAVECO ACCUVERKOOP B.V. verkoopt allerlei typen accu’s.

Wij voeren ons eigen merk, Daveco accu’s en tevens verkopen wij Varta accu’s tegen zeer scherpe prijzen. Onze doelgroepen zijn voornamelijk: de beroepsvaart, de pleziervaart en landbouw- en transportbedrijven.

De kennis, de grote voorraad, de goede service, de snelle levering en uiteraard de scherpe prijzen onderscheidt Daveco Accuverkoop B.V. van andere accuhandels. Daveco Accu­verkoop B.V. laat oude accu’s op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier afvoeren.

Daveco Accuverkoop BV

‘Uw Oude accu is geld waard’