Snelle levering

Geld voor uw oude accu

Beroeps- en pleziervaart

Een nieuwe Leoch-accu vindt u gegarandeerd in het uitgebreide assortiment van Daveco Accuverkoop B.V. in Werkendam, bij Dordrecht. Is uw oude accu kapot en hebt u daarom een nieuwe nodig? Neem dan contact op met ons. Wij assisteren u bij het vinden van een accu die past bij uw voertuig. Ook is uw oude accu bij ons geld waard. U krijgt een vergoeding en wij voeren uw oude accu af op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier.

Een Leoch-accu voor verschillende toepassingen

Als u bij ons een Leoch-accu koopt uit onze collectie, weet u zeker dat u kiest voor een Deep Cycle accu met hoge capaciteit en een lange levensduur. Deze accu’s hebben een dubbele verpakking die kortsluiting en zuurstratificatie verhinderen. Naast een Leoch-accu koopt u bij ons ook accu’s van andere merken, waaronder Optima-accu’s en accu’s van ons eigen merk Daveco.

Koop uw nieuwe accu bij de specialist

Bij Daveco Accuverkoop B.V. koopt u een Leoch-accu voor een scherpe prijs. Zo is het mogelijk om bij ons accu’s te kopen voor zowel de pleziervaart als de beroepsvaart. Onze accu’s zijn tevens te gebruiken voor andere toepassingen, zoals voor een hoogwerker. Voor meer informatie over onze accu’s of hulp bij het kopen ervan, belt u naar 0183 – 501016 of stuurt een e-mail naar info@daveco.nl.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DAVECO ACCUVERKOOP B.V. verkoopt allerlei typen accu’s.

Wij voeren ons eigen merk, Daveco accu’s en tevens verkopen wij Varta accu’s tegen zeer scherpe prijzen. Onze doelgroepen zijn voornamelijk: de beroepsvaart, de pleziervaart en landbouw- en transportbedrijven.

De kennis, de grote voorraad, de goede service, de snelle levering en uiteraard de scherpe prijzen onderscheidt Daveco Accuverkoop B.V. van andere accuhandels. Daveco Accu­verkoop B.V. laat oude accu’s op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier afvoeren.

Daveco Accuverkoop BV

‘Uw Oude accu is geld waard’