Snelle levering

Geld voor uw oude accu

Beroeps- en pleziervaart

Een nieuwe Optima-accu kopen in Zuid-Holland lukt sowieso bij Daveco Accuverkoop B.V. in Werkendam, in de buurt van Dordrecht. Naast vele accu’s van ons eigen merk, koopt u bij ons ook accu’s van het merk Optima. Deze accu’s zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten die u ieder voor verschillende toepassingen gebruikt. Zo is één Optima-accu die u bij ons in Zuid-Holland kunt kopen speciaal voor de watersport.

Een compacte Optima-accu komt u kopen bij ons in Zuid-Holland

Zoals hierboven beschreven staat, is een van de accu’s van het merk Optima speciaal bedoeld voor de beroeps- en pleziervaart. Daarnaast heeft de Optima-accu die u bij ons in Zuid-Holland kunt kopen een veel groter loodoppervlak dan een normale accu. Hierdoor hebben ze een enorme capaciteit. U koopt bij ons naast loodaccu’s ook lithiumaccu’s van ACES. Deze accu’s zijn gemaakt om loodaccu’s in de toekomst te vervangen.

Kies uw accu uit ons ruime assortiment

Bij dé accuverkoper van Zuid-Holland kunt u een betaalbare Optima-accu kopen. U krijgt bovendien een vergoeding wanneer u uw oude accu bij ons inlevert. Uw oude accu is dus écht geld waard. Voor alle voorwaarden neemt u contact op door te bellen naar 0183 – 501016 of stuur een e-mail naar info@daveco.nl. Wanneer u bij ons een nieuwe accu wilt kopen, mag u ons ook een bericht sturen via deze contactgegevens.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DAVECO ACCUVERKOOP B.V. verkoopt allerlei typen accu’s.

Wij voeren ons eigen merk, Daveco accu’s en tevens verkopen wij Varta accu’s tegen zeer scherpe prijzen. Onze doelgroepen zijn voornamelijk: de beroepsvaart, de pleziervaart en landbouw- en transportbedrijven.

De kennis, de grote voorraad, de goede service, de snelle levering en uiteraard de scherpe prijzen onderscheidt Daveco Accuverkoop B.V. van andere accuhandels. Daveco Accu­verkoop B.V. laat oude accu’s op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier afvoeren.

Daveco Accuverkoop BV

‘Uw Oude accu is geld waard’