Snelle levering

Geld voor uw oude accu

Beroeps- en pleziervaart

Koop uw nieuwe scheepsaccu bij Daveco Accuverkoop B.V. in Werkendam, bij Dordrecht. In ons uitgebreide assortiment vindt u een geschikte accu voor ieder schip in de beroepsvaart in Zuid-Holland. Wij hebben door onze jarenlange ervaring veel kennis opgedaan over scheepsaccu’s en ondersteunen u dus graag wanneer u een nieuwe accu voor de beroepsvaart in Zuid-Holland nodig hebt. We vertellen u alles wat u moet weten over de levensduur, capaciteit en lading/ontlading van een scheepsaccu.

Een scheepsaccu komt u kopen bij dé specialist in accu’s voor boten

Als u een accu koopt voor de beroepsvaart in Zuid-Holland bij Daveco Accuverkoop B.V., dan koopt u een accu van goede kwaliteit voor een scherpe prijs! Kijk voor uw nieuwe scheepsaccu in ons ruime assortiment aan tractie-accu’s. Deze hebben een hoog cyclisch vermogen en kunnen uw boot lang voorzien van een continue energievraag. Dit is erg handig als u lang moet varen. Veel van deze accu’s zijn van ons eigen merk Daveco, maar u kunt ook bij ons terecht voor andere merken. Zo verkoopt het merk VARTA® ook een krachtige accu die goed is voor de beroepsvaart in Zuid-Holland.

Bel of mail ons voor uw nieuwe scheepsaccu

Als specialist in accu’s voor de beroepsvaart vindt u bij ons gegarandeerd uw nieuwe scheepsaccu voor een betaalbare prijs. Bovendien worden onze scheepsaccu’s snel geleverd, waardoor u snel weer vaart. U levert uw oude accu’s tevens voor een vergoeding bij ons in, waarna wij ze op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier afvoeren. Bel ons op 0183 – 501016 of stuur een e-mail via info@daveco.nl voor meer informatie.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DAVECO ACCUVERKOOP B.V. verkoopt allerlei typen accu’s.

Wij voeren ons eigen merk, Daveco accu’s en tevens verkopen wij Varta accu’s tegen zeer scherpe prijzen. Onze doelgroepen zijn voornamelijk: de beroepsvaart, de pleziervaart en landbouw- en transportbedrijven.

De kennis, de grote voorraad, de goede service, de snelle levering en uiteraard de scherpe prijzen onderscheidt Daveco Accuverkoop B.V. van andere accuhandels. Daveco Accu­verkoop B.V. laat oude accu’s op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier afvoeren.

Daveco Accuverkoop BV

‘Uw Oude accu is geld waard’