Snelle levering

Geld voor uw oude accu

Beroeps- en pleziervaart

Voor een nieuwe tractie-accu slaagt u gegarandeerd bij Daveco Accuverkoop B.V. in Werkendam, bij Dordrecht. Deze accu’s, ook wel Deep Cycle accu’s genoemd, kunnen tot 80% ontladen zonder dat er beschadiging ontstaat. Bovendien kan deze accu gedurende geruime tijd doorlopend stroom leveren aan een voer- of vaartuig. U koopt bij ons tractie-accu’s van verschillende merken, waaronder van ons eigen merk Daveco.

Advies bij het kopen van een nieuwe tractie-accu

Een tractie-accu is uitermate geschikt voor het leveren van elektrische energie aan een schip voor de beroepsvaart. Deze accu gaat lang mee en heeft een hoge capaciteit. Een heel ander soort accu is de Exide ES2400 gelaccu. Deze accu gebruikt u om onder andere een koelkast of airconditioning van stroom te voorzien. Een tractie-accu laadt u op met een acculader. U kunt bij ons terecht voor verschillende laders, waaronder die van het merk Victron.

Bel of e-mail voor een afspraak

Wilt u hulp bij het kopen van een nieuwe accu? Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het uitzoeken van de accu die het beste bij uw voertuig past. Maak een afspraak om langs te kopen bij ons in Werkendam door te bellen naar 0183 – 501016 of te e-mailen naar info@daveco.nl.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DAVECO ACCUVERKOOP B.V. verkoopt allerlei typen accu’s.

Wij voeren ons eigen merk, Daveco accu’s en tevens verkopen wij Varta accu’s tegen zeer scherpe prijzen. Onze doelgroepen zijn voornamelijk: de beroepsvaart, de pleziervaart en landbouw- en transportbedrijven.

De kennis, de grote voorraad, de goede service, de snelle levering en uiteraard de scherpe prijzen onderscheidt Daveco Accuverkoop B.V. van andere accuhandels. Daveco Accu­verkoop B.V. laat oude accu’s op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier afvoeren.

Daveco Accuverkoop BV

‘Uw Oude accu is geld waard’