Snelle levering

Geld voor uw oude accu

Beroeps- en pleziervaart

Voor een nieuwe Trojan-accu slaagt u gegarandeerd bij Daveco Accuverkoop B.V. in Werkendam, bij Dordrecht. Het merk Trojan heeft bijna 100 jaar ervaring in het maken van accu’s. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van Deep Cycle accu’s en bieden een befaamde technische betrouwbaarheid. Als u bij ons een Trojan-accu koopt, bent u daarom zeker van een accu met een goede kwaliteit.

Een nieuwe Trojan-accu voor uw voer- of vaartuig

Onze Trojan-accu’s zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken. Zo is een Trojan-accu zeer geschikt voor een hoogwerker. Deze accu’s zijn duurzaam hebben een totale energie-output, wat zorgt voor een langere levensduur van de accu, een langere gebruiksduur en vergen minder onderhoud. Wij verkopen van het merk Trojan ook accu’s voor golfkarren. Onze golfkaraccu’s zijn geschikt voor lange afstanden, wat handig is als u tijdens het golfen graag lang onderweg bent.

Koop uw nieuwe accu met onze hulp

Bij ons koopt u accu’s van verschillende merken, waaronder het merk Trojan of ons eigen merk Daveco. Onze medewerkers helpen u graag om een accu te kiezen die het best past bij u en uw voer- of vaartuig. Het is bovendien ook mogelijk om bij ons uw oude Trojan-accu af te geven. Terwijl wij uw oude accu verantwoord afvoeren, krijgt u een vergoeding voor het inleveren van uw accu. Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op via info@daveco.nl of 0183 – 501016.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DAVECO ACCUVERKOOP B.V. verkoopt allerlei typen accu’s.

Wij voeren ons eigen merk, Daveco accu’s en tevens verkopen wij Varta accu’s tegen zeer scherpe prijzen. Onze doelgroepen zijn voornamelijk: de beroepsvaart, de pleziervaart en landbouw- en transportbedrijven.

De kennis, de grote voorraad, de goede service, de snelle levering en uiteraard de scherpe prijzen onderscheidt Daveco Accuverkoop B.V. van andere accuhandels. Daveco Accu­verkoop B.V. laat oude accu’s op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier afvoeren.

Daveco Accuverkoop BV

‘Uw Oude accu is geld waard’