Snelle levering

Geld voor uw oude accu

Beroeps- en pleziervaart

Een VARTA®-accu is ideaal om te kopen voor uw auto, motor, camper of boot in Zuid-Holland. Bij Daveco Accuverkoop B.V. in Werkendam, gelegen in de omgeving van Dordrecht, vindt u accu’s van verschillende merken. Accu’s van VARTA® geven u de energie die u nodig hebt. Deze accu’s hebben in de productie tot 20% minder uitstoot en ze besparen op brandstof. Bovendien zijn de accu’s van dit merk minder gevoelig voor corrosie en ze gaan langer mee. Als u ervoor kiest om een VARTA®-accu te kopen bij ons in Zuid-Holland, kiest u voor betrouwbare precisietechnologie.

Een nieuwe VARTA®-accu kunt u kopen bij ons in Zuid-Holland

Wij verkopen een breed assortiment aan VARTA®-accu’s. Er zijn veel verschillende typen accu’s van dit merk verkrijgbaar. Zo kunt u bij ons in Zuid-Holland een VARTA®-accu kopen voor de pleziervaart. Als je deze accu’s plaatst in een accubak, worden ze nog extra beschermd tegen invloeden van buitenaf. Het is ook mogelijk om bij ons een gelaccu te kopen. VARTA® heeft geen gelaccu’s in het assortiment, maar Exide wel. Wij raden zelf de Exide ES2400 accu aan. 

Vragen? Vul ons contactformulier in

Voor het kopen van een nieuwe VARTA®-accu kunt u het best terecht bij dé accuspecialist van Zuid-Holland. Wij vinden het belangrijk dat u naar huis gaat met een accu die geschikt is voor uw toepassing. We staan daarom altijd voor u klaar om u te adviseren over onze accu’s. Neem contact met ons op via info@daveco.nl of 0183 – 501016 en wij helpen u met het kopen van uw nieuwe accu, acculader of accubak. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen als u vragen hebt.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DAVECO ACCUVERKOOP B.V. verkoopt allerlei typen accu’s.

Wij voeren ons eigen merk, Daveco accu’s en tevens verkopen wij Varta accu’s tegen zeer scherpe prijzen. Onze doelgroepen zijn voornamelijk: de beroepsvaart, de pleziervaart en landbouw- en transportbedrijven.

De kennis, de grote voorraad, de goede service, de snelle levering en uiteraard de scherpe prijzen onderscheidt Daveco Accuverkoop B.V. van andere accuhandels. Daveco Accu­verkoop B.V. laat oude accu’s op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier afvoeren.

Daveco Accuverkoop BV

‘Uw Oude accu is geld waard’