Snelle levering

Geld voor uw oude accu

Beroeps- en pleziervaart

Kies bij Daveco Accuverkoop B.V. in Werkendam in regio Dordrecht voor een Victron-lader om uw accu op te laden. Bij het kopen van een acculader moet u goed letten op de eigenschappen van uw lader. Niet iedere lader is namelijk geschikt voor elke accu. Een Victron-lader heeft minimaal drie fases in het laadproces: bulkladen, absorptieladen en floatladen. Deze fases zijn belangrijk voor het behouden van de levensduur van de accu.

Een Victron-lader voor iedere accu

De ene Victron-lader is meer geschikt voor gebruik op een boot dan de andere. De laders van dit merk die wij verkopen, hebben namelijk verschillende beschermingsklassen, die variëren van niet-waterdicht tot dompeldicht. Naast laders van het merk Victron kunt u bij ons ook terecht voor laders van CTEK. Deze laders maximaliseren de accuprestaties.

Koop bij ons uw nieuwe acculader

Een Victron-lader is een goede keuze als u een accu moet opladen. Onze medewerkers helpen u bij het kiezen van de lader die geschikt is voor uw specifieke accu. Zo is het mogelijk dat u voor een tractie-accu een andere lader nodig hebt dan voor een start-accu. Bel ons op 0183 – 501016 of stuur ons een e-mail via info@daveco.nl als u meer informatie wilt over een van onze acculaders.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DAVECO ACCUVERKOOP B.V. verkoopt allerlei typen accu’s.

Wij voeren ons eigen merk, Daveco accu’s en tevens verkopen wij Varta accu’s tegen zeer scherpe prijzen. Onze doelgroepen zijn voornamelijk: de beroepsvaart, de pleziervaart en landbouw- en transportbedrijven.

De kennis, de grote voorraad, de goede service, de snelle levering en uiteraard de scherpe prijzen onderscheidt Daveco Accuverkoop B.V. van andere accuhandels. Daveco Accu­verkoop B.V. laat oude accu’s op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier afvoeren.

Daveco Accuverkoop BV

‘Uw Oude accu is geld waard’